Verandering mogelijk na 3 sessies!

Workshops!

Gepubliceerd op 9 maart 2022 om 11:25

Zoals jullie misschien wel weten, zit mijn hoofd vol met ideeën sinds ik mijn eigen praktijk en webshop ben gestart. Eén van deze ideeën is het geven van workshops. Het goede nieuws dat ik nu met jullie wil delen is; de eerste workshop is gereed! 

 

De workshop zal gaan over GELUK. Wat is geluk, hoe voel je je als je gelukkig bent? Wat kun je doen om je gelukkig te voelen? De workshop zit vol leuke oefeningen en informatie en gericht op kinderen vanaf 8 jaar, tot en met 14 jaar. Na het volgen van de workshop kun jij de oefeningen ook thuis toepassen en zul je meer geluk ervaren!  Je krijgt ook een door jou zelf gemaakt presentje mee naar huis die je zou kunnen gebruiken wanneer je je even niet zo fijn voelt.

 

Ook is er na afloop van de workshop de mogelijkheid om de edelstenen uit de webshop te bekijken en krijg je een kortingsbon voor de webshop!

 

Kortom; een leuke, gezellige en leerzame middag met veel tips en tools voor een optimale gelukservaring! Hou de website en social media van Rode Jaspis Coaching in de gaten voor de data!

 

Tot gauw!

 

Liefs,

Ramona

Reactie plaatsen

Reacties

Reactie op workshop
2 jaar geleden

Het is echt een hele mooie workshop! Er kwamen vanmorgen hele mooie dingen los en het liet de leerlingen echt nadenken. Een goeie afwisseling van interactie, filmpjes en stukje belangrijke theorie. En je deed het echt super! Je gaf iedereen de tijd en ruimte en bood daarom een veilig gevoel!