Af van jouw belemmerende overtuigingen!

Wat ik doe:

 

Ik help kinderen en jongeren en hun ouders/verzorgers over de drempels van het leven heen o.a. door middel van hypnose en coaching.  Veelal werk ik ook met volwassenen, vaak met moeders. Kinderen spiegelen hun ouders. In de meeste gevallen is het kind niet de eigenaar van het probleem, maar 1 van beide ouders. Wanneer je als ouder, onbedoeld, niet beschikbaar bent voor je kind zal hij/zij het punt van jouw ontwikkeling spiegelen. Kinderen voelen hun ouders haarfijn aan en hebben last van jouw thema's of belemmeringen. Kinderen hebben hun ouders nodig, beschikbaar, liefdevol en met zin in het leven staand. Samen kijken we naar een passende aanpak van jouw probleem op het gebied van o.a.

 • Faalangst
 • Angsten en fobieën
 • Trauma
 • Hechting 
 • Hooggevoeligheid (HSP)
 • Sombere/depressieve gevoelens
 • Piekeren
 • Perfectionisme
 • Onzekerheid

Dankzij hypnose kunnen kinderen, jongeren en hun ouders een verandering maken waardoor ze hun probleem makkelijk transformeren.

Hoe ga ik dat doen:

 

Als eerst hebben we een kennismakingsgesprek en kijken we wat de hulpvraag is, waar de behoefte ligt en bespreken we de mogelijkheden. Na het kennismakingsgesprek plannen we onze afspraken in, afhankelijk van de hulpvraag. Er zijn verschillende trajecten mogelijk. Losse hypnose sessies zijn ook wel mogelijk, maar aangeraden NA een traject.

 

Hypnose:

 

Hypnose of ook wel trance genoemd, geeft je de mogelijkheid om het bewuste denken los te laten en in contact te komen met je onbewuste. Dat klinkt misschien enger dan het is, maar je doet het vaker dan je waarschijnlijk dan je denkt. Je bent vast wel eens met je fiets of auto langs een bekend route gereden en terwijl je voor het verkeerslicht staat denk je, 'huh, ben ik hier al?' Je hebt geen bewuste herinnering aan de route die je gereden hebt, maar toch ben je veilig aangekomen bij het verkeerslicht. Je onbewuste zorgde dat je veilig aankwam terwijl je bewuste brein aan het dagdromen was. Ook elke avond, vlak voor je in slaap valt, kom je automatisch in een verminderd bewustzijn, een trance staat. Het kan zijn dat je nog een geluid hoort of iemand iets tegen je zegt, maar heel bewust neem je het niet meer waar en dan val je in slaap.

 

Iedereen kan dus ook in hypnose, want iedereen doet dit voor het in slaap vallen. Je maakt weliswaar gemakkelijk contact met de diepere lagen van je onbewuste, maar je blijft gewoon controle houden over je eigen doen en laten. Je bent altijd veilig. Je zult nooit ongewild vertellen wat je pincode is bijvoorbeeld. Problemen die ontstaan zijn in je onbewuste kun je met hypnotherapie oplossen.

 

Reiki:

 

Daarnaast is er de mogelijkheid om een Reiki behandeling te ontvangen op lichamelijk niveau. Blokkades kunnen zorgen voor fysieke klachten zoals hoofdpijn, buikpijn, stijve nek of rugpijn. Het is heel zinvol om de oorzaak van deze klacht te behandelen, bijvoorbeeld onverwerkte emoties. 

 • Reiki stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam en bevordert zelfontwikkeling.
 • Het heft blokkades op en bevordert ontspanning.
 • Het brengt de energiehuishouding weer in evenwicht
 • Het vitaliseert, reinigt en harmoniseert lichaam en geest.
 • Het werkt nog door na de behandeling.

 

Workshops:

 

Op zaterdag 23 april 2022 is er een workshop voor kinderen van 8 t/m 14 jaar. Het thema van de workshop is GELUK. Meer info kun je vinden in de AGENDA.

 

Nieuwsgierig?

 

Neem gerust contact met mij op via de contact knop!