Af van jouw belemmerende overtuigingen!

Bij Rode Jaspis Coaching kun je ook besloten workshops boeken. Voor deze workshops werken we vaak samen met With A Mission Hypnose. 

 

Met een gezellig clubje werken aan je zelfbeeld? Een avondje voor jezelf met vrienden, familie of collega's? Het is mogelijk! De workshopruimte is in Emmen, maar in overleg ook mogelijk op locatie. 

Maximaal 6 personen mogelijk

 

Reacties van vorige deelnemers:

"Ik vond het een leuke workshop die we hebben gedaan en ik heb er veel van geleerd!" (workshop geluk voor kinderen)

 

"Vandaag heb ik de workshop geluk gevolgd. Deze is leuk! We hebben enorm gelachen en veel geleerd. We voelden ons erg op ons gemak bij Ramona" (workshop geluk voor kinderen)

 

"Een leuke, (emotionele), interessante workshop! Wanneer is de volgende workshop?" (workshop zelfvertrouwen)

 

"Ik vind dat jullie het super doen. Heel fijn, geen druk. Jullie benaderen ons ook positief,  alles is goed, alles kan! Ga zo door!" (workshop zelfvertrouwen)

 

"Ik heb een stukje angst kunnen loslaten door deze workshop. Het voelde veilig en vertrouwd en heb er veel hulp en steun aan gehad!"  (workshop zelfvertrouwen)

 

"Totale ontspanning ervaren tijdens de groepshypnose. De opdracht vond ik confronterend, maar ook heel erg mooi om de verandering te voelen. Ik voel me nu echt gelukkig!" (workshop geluk)