Verandering mogelijk na 3 sessies!

Recensies

Reactie plaatsen

Reacties

Anoniem
een maand geleden

Ik heb een traject gevolgd voor stressvolle gebeurtenissen rondom bevalling en kraamperiode. Ramona heeft me erg goed hierbij geholpen, ik kan het nu wat meer loslaten. Ze luistert goed naar je en kan nu wat lichter naar die periode kijken.

Anoniem
2 maanden geleden

Ik heb een traject gevolgd. Doordat ik vroeger enorm gepest ben was ik enorm onzeker. Het is nu helemaal over! En ook als ik terug denk aan mijn pestverleden, merk ik dat het me niet meer raakt. Ik zou Ramona zeker aanraden bij anderen want ze stelt je gerust en luistert goed.

Patricia
3 maanden geleden

Ik heb bij Ramona een sessie bevallingsverwerking gehad. Zwanger worden was voor mij niet vanzelfsprekend. Toen dat eindelijk lukte bleek ik zwanger van een tweeling. Helaas vroeg in de zwangerschap een miskraam gehad van 1 van de twee. Genieten was er daarna dan ook niet meer bij. 4 week voor de uitgerekende datum opgenomen in het ziekenhuis. De bevalling moest eerder plaatsvinden, tijdens de bevalling ineens paniek omdat mijn dochter de navelstreng om de nek had. Al met al niet echt dingen om met plezier op terug te kijken. Dit heb ik als een zware last met me meegedragen. Nu ben ik geholpen door Ramona en heb ik de dingen los kunnen laten. Het is er nog wel maar ik kan het een plekje gaan geven waardoor ik optimaal van mijn dochter kan genieten. Zonder schuldgevoelens. Ik ben Ramona daar heel erg dankbaar voor.

Mandy
4 maanden geleden

Vanwege een heftige bevalling en kraamtijd kon ik niet tegen het huilen van mijn eigen kind of een kind of baby van iemand anders. Ik heb mede daarom een bevallingsverwerking gedaan bij Ramona. Het is een bijzondere ervaring om dit in een staat van trance op te lossen. Het ging zo makkelijk en het effect is geweldig. Ik ben heel blij dat ik dit gedaan heb, ik kan weer normaal boodschappen doen zonder in paniek te raken of te worden getriggerd door huilende kinderen. De herinneringen zijn er nog wel, maar ik voel er vrijwel niets meer bij!

Tom
5 maanden geleden

Gisteren een hele mooie workshop intuïtie gevolgd! Hele mooie en leuke opdrachten die je leren om meer op je gevoel te gaan doen. De workshopsfeer was fantastisch en veilig waardoor je je (spiritueel) erg goed open kunt stellen! Dit komt vooral door Ramona in samenwerking met Lieke (with a mission). Zij creëren deze veilige omgeving met hun hele fijne energie! Blij dat ik deze workshop heb kunnen volgen.

P.B.
5 maanden geleden

Ik wilde van mijn onzekerheid af. Op aanraden van een vriendin zocht ik contact met Ramona. Na een kennismakingsgesprek die erg goed voelde, hebben we meteen de afspraken ingepland. Ik heb een traject gevolgd, waarvan 1 online en vorige week mijn evaluatie gesprek gehad. Ik ben zo blij dat ik dit heb gedaan, ik durf nu veel beter te zeggen wat ik denk/mijn mening te geven. Mijn eigenwaarde is gegroeid en ik heb een lastig gesprek kunnen voeren zonder dat ik ben dicht geklapt. In het nieuwe jaar geef ik dit traject kado aan mijn zoon, die ik dezelfde groei gun als mezelf. Bedankt voor alles Ramona!

Tessa
8 maanden geleden

Super fijne reiki behandeling gehad!! Heel ontspannen en fijne sfeer. Ze voelde gelijk aan dat ik hoofdpijn had, maar na de behandeling was het weg! Ik kom zeker nog eens!

Anoniem
8 maanden geleden

Voor Reiki geweest. Zo apart hoeveel beter ik me nu voel. Volgende week ga ik weer!

Ruben
8 maanden geleden

Ik heb contact gezocht met Rode Jaspis Coaching omdat mijn zoon veel last heeft van boosheid. Vooral als hij dingen spannend vindt. Bij het eerste gesprek kreeg ik al een goed gevoel bij Ramona. Ze is vriendelijk en professioneel en geeft je een goed gevoel. Ik kreeg ook vele opties aangeboden waarmee ze mijn zoon zou kunnen helpen. Ik heb een afspraak met haar gemaakt voor een Reiki behandeling voor mijn zoon. Bij aankomst stelde ze mijn zoon direct op zijn gemak. Door gerichte vragen te stellen kon Ramona heel goed bepalen waar zijn boosheid wegkwam en wat er precies onder lag. Na de Reiki behandeling zag ik een opluchting in de ogen van mijn zoon. De volgende dag is hij zonder spanning naar school gegaan! Hij straalt één en al rust uit. Ik ben heel erg blij met de professionele maar ook empathische manier waarop Ramona mijn zoon heeft geholpen. Een aanrader voor iedereen!

Tom
een jaar geleden

De Chakra-sleutelhanger besteld bij de Rode Jaspis. Goede snelle service en levering. Het product zelf ziet er top uit! Ik ben er heel erg blij mee!