Af van jouw belemmerende overtuigingen!

Recensies

Reactie plaatsen

Reacties

P.B.
een maand geleden

Ik wilde van mijn onzekerheid af. Op aanraden van een vriendin zocht ik contact met Ramona. Na een kennismakingsgesprek die erg goed voelde, hebben we meteen de afspraken ingepland. Ik heb een traject gevolgd, waarvan 1 online en vorige week mijn evaluatie gesprek gehad. Ik ben zo blij dat ik dit heb gedaan, ik durf nu veel beter te zeggen wat ik denk/mijn mening te geven. Mijn eigenwaarde is gegroeid en ik heb een lastig gesprek kunnen voeren zonder dat ik ben dicht geklapt. In het nieuwe jaar geef ik dit traject kado aan mijn zoon, die ik dezelfde groei gun als mezelf. Bedankt voor alles Ramona!

Tessa
4 maanden geleden

Super fijne reiki behandeling gehad!! Heel ontspannen en fijne sfeer. Ze voelde gelijk aan dat ik hoofdpijn had, maar na de behandeling was het weg! Ik kom zeker nog eens!

Anoniem
4 maanden geleden

Voor Reiki geweest. Zo apart hoeveel beter ik me nu voel. Volgende week ga ik weer!

Ruben
4 maanden geleden

Ik heb contact gezocht met Rode Jaspis Coaching omdat mijn zoon veel last heeft van boosheid. Vooral als hij dingen spannend vindt. Bij het eerste gesprek kreeg ik al een goed gevoel bij Ramona. Ze is vriendelijk en professioneel en geeft je een goed gevoel. Ik kreeg ook vele opties aangeboden waarmee ze mijn zoon zou kunnen helpen. Ik heb een afspraak met haar gemaakt voor een Reiki behandeling voor mijn zoon. Bij aankomst stelde ze mijn zoon direct op zijn gemak. Door gerichte vragen te stellen kon Ramona heel goed bepalen waar zijn boosheid wegkwam en wat er precies onder lag. Na de Reiki behandeling zag ik een opluchting in de ogen van mijn zoon. De volgende dag is hij zonder spanning naar school gegaan! Hij straalt één en al rust uit. Ik ben heel erg blij met de professionele maar ook empathische manier waarop Ramona mijn zoon heeft geholpen. Een aanrader voor iedereen!

Ria Moorman
9 maanden geleden

Mooie zoutlamp en kleine zoutlamp voor in het stopcontact gekocht bij Rode Jaspis, ben er erg blij mee

Tom
een jaar geleden

De Chakra-sleutelhanger besteld bij de Rode Jaspis. Goede snelle service en levering. Het product zelf ziet er top uit! Ik ben er heel erg blij mee!