Recensies

Reactie plaatsen

Reacties

A. Schoenmaker
5 maanden geleden

Sinds de eerste afspraak heel veel rust ervaren in mijn hoofd. Na 2 sessies merkten mijn collega's op dat ik vaker nee zeg. Dat voelt zo bevrijdend! Tussen de sessies door kun je Ramona gewoon appen met vragen of om dingen te delen. Ze is heel liefdevol en begrijpt wat je nodig hebt. Na de 3e sessie voel ik me zoveel beter. Ik ben zo blij dat ik mezelf dit traject heb gegund! Dankjewel Ramona

Jennifer
8 maanden geleden

Ik heb 1 afspraak gehad bij Ramona en die heb ik als heel fijn ervaren. Ik heb een heel ander kijk gekregen op dingen. Veel inzichten gekregen wat betreft de relatie tussen mijn kinderen en mijzelf. Ik voel een bepaalde rust en ik verheug me enorm op de volgende afspraken! Zoveel verandering had ik niet verwacht na 1x!

Martine
een jaar geleden

Samen met een vriendin heb ik de workshop zelfvertrouwen gevolgd. Het was een fijne avond met mooie oefeningen. De meditatie was heel bijzonder om mee te maken. Ramona en Lieke weten een sfeer te creëren waarbij iedereen zich prettig en veilig voelt. Complimenten daarvoor!

Patricia
een jaar geleden

Een workshop gevolgd bij Ramona en collega.
De workshop was relaxed en je voelde je op je gemak. Een rustgevende avond en met een goed gevoel naar huis gegaan

Anoniem
een jaar geleden

Ik heb een traject gevolgd voor stressvolle gebeurtenissen rondom bevalling en kraamperiode. Ramona heeft me erg goed hierbij geholpen, ik kan het nu wat meer loslaten. Ze luistert goed naar je en kan nu wat lichter naar die periode kijken.

Anoniem
een jaar geleden

Ik heb een traject gevolgd. Doordat ik vroeger enorm gepest ben was ik enorm onzeker. Het is nu helemaal over! En ook als ik terug denk aan mijn pestverleden, merk ik dat het me niet meer raakt. Ik zou Ramona zeker aanraden bij anderen want ze stelt je gerust en luistert goed.

Patricia
een jaar geleden

Ik heb bij Ramona een sessie bevallingsverwerking gehad. Zwanger worden was voor mij niet vanzelfsprekend. Toen dat eindelijk lukte bleek ik zwanger van een tweeling. Helaas vroeg in de zwangerschap een miskraam gehad van 1 van de twee. Genieten was er daarna dan ook niet meer bij. 4 week voor de uitgerekende datum opgenomen in het ziekenhuis. De bevalling moest eerder plaatsvinden, tijdens de bevalling ineens paniek omdat mijn dochter de navelstreng om de nek had. Al met al niet echt dingen om met plezier op terug te kijken. Dit heb ik als een zware last met me meegedragen. Nu ben ik geholpen door Ramona en heb ik de dingen los kunnen laten. Het is er nog wel maar ik kan het een plekje gaan geven waardoor ik optimaal van mijn dochter kan genieten. Zonder schuldgevoelens. Ik ben Ramona daar heel erg dankbaar voor.

Mandy
een jaar geleden

Vanwege een heftige bevalling en kraamtijd kon ik niet tegen het huilen van mijn eigen kind of een kind of baby van iemand anders. Ik heb mede daarom een bevallingsverwerking gedaan bij Ramona. Het is een bijzondere ervaring om dit in een staat van trance op te lossen. Het ging zo makkelijk en het effect is geweldig. Ik ben heel blij dat ik dit gedaan heb, ik kan weer normaal boodschappen doen zonder in paniek te raken of te worden getriggerd door huilende kinderen. De herinneringen zijn er nog wel, maar ik voel er vrijwel niets meer bij!

Tom
een jaar geleden

Gisteren een hele mooie workshop intuïtie gevolgd! Hele mooie en leuke opdrachten die je leren om meer op je gevoel te gaan doen. De workshopsfeer was fantastisch en veilig waardoor je je (spiritueel) erg goed open kunt stellen! Dit komt vooral door Ramona in samenwerking met Lieke (with a mission). Zij creëren deze veilige omgeving met hun hele fijne energie! Blij dat ik deze workshop heb kunnen volgen.

P.B.
een jaar geleden

Ik wilde van mijn onzekerheid af. Op aanraden van een vriendin zocht ik contact met Ramona. Na een kennismakingsgesprek die erg goed voelde, hebben we meteen de afspraken ingepland. Ik heb een traject gevolgd, waarvan 1 online en vorige week mijn evaluatie gesprek gehad. Ik ben zo blij dat ik dit heb gedaan, ik durf nu veel beter te zeggen wat ik denk/mijn mening te geven. Mijn eigenwaarde is gegroeid en ik heb een lastig gesprek kunnen voeren zonder dat ik ben dicht geklapt. In het nieuwe jaar geef ik dit traject kado aan mijn zoon, die ik dezelfde groei gun als mezelf. Bedankt voor alles Ramona!