Verandering mogelijk na 3 sessies!

Onzekerheid

Onzekerheid is een breed begrip die veel door mensen wordt gebruikt. Wie is er namelijk nooit eens onzeker? Het antwoord is waarschijnlijk niemand. We herkennen dit gevoel allemaal wel. 

Lees meer »

Hechting

Waarom is hechting zo belangrijk? De hechtingsbasis tussen ouder en kind heeft invloed op de fysieke, emotionele, mentale en sociale ontwikkeling. Wanneer jouw kind goed gehecht is, ontwikkelt hij vertrouwen in zichzelf en in anderen en kan hij daarom op een gezonde manier omgaan met stress, emoties en lastige situaties. Door een veilige basis en omgeving durft je kind te ontdekken en te groeien.

Lees meer »

Voorbeeld uit de praktijk

Onlangs kreeg ik een aanvraag voor Reiki. Een jongen van 6 jaar. Ouders willen hem helpen met zijn boosheid en hopen met Reiki de positieve energie weer te laten stromen.

Lees meer »

Puberbrein

Misschien herken je het wel? Je kind komt in de puberteit en daardoor verandert het gedrag en de relatie tussen jou en je kind nogal....

Lees meer »

Wat is Reiki?

Reiki bestaat uit de Japanse karaktertekens Rei en Ki. Rei betekent spiritueel, universeel of ziel. Ki is je levensenergie of levenskracht. Reiki betekent dus universele levensenergie.

Lees meer »