Verandering mogelijk na 3 sessies!

Relief Reset Methode

Afgelopen zaterdag volgde ik een verdiepingsdag bij Next Generation Kids in Nieuwegein. Een dag vol inspiratie en gezelligheid met andere collega hypnotherapeuten. Deze dag stond in het teken van de Relief Reset Methode en spiegel gedrag.

Lees meer »

Wespenangst

Een tijdje geleden kreeg ik een berichtje van een wanhopige moeder. Haar 9 jarige dochter had een enorme angst voor wespen. De angst was dusdanig, dat het meisje niet naar buiten ging wanneer de zon scheen. Moeder had mijn gegevens gekregen via een bekende en vroeg of ik kon helpen.

Lees meer »

Verbazingwekkende verhalen

Wat mij momenteel nogal bezig houdt zijn de verhalen van vele moeders over hun bevalling en ervaringen met het ziekenhuis. Het ziekenhuis... De plek waarvan je toch zou verwachten dat je daar in goede handen bent. Natuurlijk is het volgende wat ik ga schrijven niet van toepassing op elk ziekenhuis of de personen die er werken, maar naar mijn idee nog wel veel te veel en vaak....

Lees meer »

Vakantie

Van 21 juli t/m 13 augustus is Rode Jaspis Coaching gesloten vanwege vakantie! Hou hier rekening mee in de planning.

Lees meer »

Onzekerheid

Onzekerheid is een breed begrip die veel door mensen wordt gebruikt. Wie is er namelijk nooit eens onzeker? Het antwoord is waarschijnlijk niemand. We herkennen dit gevoel allemaal wel. 

Lees meer »

Hechting

Waarom is hechting zo belangrijk? De hechtingsbasis tussen ouder en kind heeft invloed op de fysieke, emotionele, mentale en sociale ontwikkeling. Wanneer jouw kind goed gehecht is, ontwikkelt hij vertrouwen in zichzelf en in anderen en kan hij daarom op een gezonde manier omgaan met stress, emoties en lastige situaties. Door een veilige basis en omgeving durft je kind te ontdekken en te groeien.

Lees meer »

Voorbeeld uit de praktijk

Onlangs kreeg ik een aanvraag voor Reiki. Een jongen van 6 jaar. Ouders willen hem helpen met zijn boosheid en hopen met Reiki de positieve energie weer te laten stromen.

Lees meer »

Puberbrein

Misschien herken je het wel? Je kind komt in de puberteit en daardoor verandert het gedrag en de relatie tussen jou en je kind nogal....

Lees meer »