Wespenangst

Gepubliceerd op 14 juli 2023 om 19:29

Een tijdje geleden kreeg ik een berichtje van een wanhopige moeder. Haar 9 jarige dochter had een enorme angst voor wespen. De angst was dusdanig, dat het meisje niet naar buiten ging wanneer de zon scheen. Moeder had mijn gegevens gekregen via een bekende en vroeg of ik kon helpen.

 

Vanwege privacy kan ik niet het volledige verhaal vertellen, maar na 3 sessies kunnen we concluderen dat het een groot succes was! We hebben tijdens de sessies verschillende dingen aangepakt, maar als allereerste de wespenangst. Deze was enorm... En zeg nou eerlijk, een meisje van 9 jaar moet toch onbezorgd buiten kunnen spelen en niet bezig zijn met angsten! Met name de de aankomende schoolreis gaf enorm veel stress......

 

Inmiddels is ze op schoolreis geweest. Onbezorgd, zonder angst en volledig ontspannen. Ouders zien een kind dat alles weer doet en zijn enorm blij, ondanks de 1,5 uur afstand naar de praktijk in Emmen. Vorige week was haar laatste sessie. En ik kreeg een prachtig kado! Vol trots vertelde ze me dat er ook nog wat in het potje zat..... namelijk honingdrop! Fantastisch!

 

Liefs, 

Ramona

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.