Relief Reset Methode

Gepubliceerd op 29 januari 2024 om 18:27

Afgelopen zaterdag volgde ik een verdiepingsdag bij Next Generation Kids in Nieuwegein. Een dag vol inspiratie en gezelligheid met andere collega hypnotherapeuten. Deze dag stond in het teken van de Relief Reset Methode en spiegel gedrag.

Barbara Hakkert en Eliëtte Kreek voorzagen ons van waardevolle informatie en tips en tools.

In deze blog wil ik uitleg geven over de Relief Reset Methode, omdat ik erg enthousiast ben over deze techniek!

We gaan er vanuit dat klachten voortkomen uit gebeurtenissen in ons leven, die nog niet zijn verwerkt en met ons meedragen op onbewust niveau. Wanneer we op zoek gaan naar dieper liggende overtuigingenangsten en gedragspatronen die het probleem veroorzaken en versterken, gebruiken we de hulp van ons onbewuste. In ons onbewuste vindt 95% van onze handelingen plaats. Je zou het kunnen zien als een enorme opslag voor kennis, ervaringen en herinneringen die in ons leven zijn verzameld.

Door veranderingen in het onbewuste aan te brengen, worden de klachten of problemen minder of zelfs opgelost. Deze methode is erg eenvoudig en werkt snel. Jouw onbewuste weet het namelijk al precies en zal al het werk voor jou doen.

Deze methode is uitermate geschikt bij angsten, allergieën, verslavingen, pijn, stress, een laag zelfbeeld, trauma, relatieproblemen etc.

Wil je meer weten? Of meteen een afspraak inplannen? Neem dan contact op via het contactformulier en dan plannen we jou zo snel mogelijk in!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.