Opgroeien in verbinding

Gepubliceerd op 11 februari 2023 om 15:23

Wil je meer weten over de hechting met je kind? Lees dan zeker het boek: Mijn kind en ik, Opgroeien in verbinding van Els Brakman.

Els schrijft in makkelijk leesbaar en begrijpelijke taal over de verbinding met je kind. Er staan tips en tools in die jou beter leren begrijpen hoe hechting werkt. Ik had het boek in 1 weekend uit. 

Eén van de mooie dingen die in het boek stond was -quote: "Voor je kind is de verbinding met zichzelf een basale levensbehoefte om zijn leven zinvol, plezierig en liefdevol te ervaren. Het geeft hem ook de moed en kracht om door lastige situaties heen te werken (weerbaarheid)." Els Brakman

Werken aan de veilige hechting kan dmv hypnotherapie. Zo kunnen we hechtingsverstorende gebeurtenissen opruimen en nieuwe -gewenste- ervaringen installeren. Een fantastische methode waarmee al veel moeders, en daardoor ook hun kinderen, effectief geholpen zijn.

Hechtingstherapie is zowel online als live mogelijk bij Rode Jaspis Coaching. Voor vragen of meer info, neem gerust contact op via de contactpagina.

 

Liefs,

Ramona

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.