Voorbeeld uit de praktijk

Gepubliceerd op 30 september 2022 om 19:31

Onlangs kreeg ik een aanvraag voor Reiki. Een jongen van 6 jaar. Ouders willen hem helpen met zijn boosheid en hopen met Reiki de positieve energie weer te laten stromen.

 

Vader en zoon kwamen samen en we begonnen met een gezellig gesprek. De jongen opende zich al snel en vertelde dat hij spanning voelt als hij naar school moet omdat hij de meester nog niet goed kent. Hij vroeg of hij iets voor mij mocht schrijven en daarbij gaf ik hem ook een tekening van een silhouet. Ik vroeg hem of hij eens wilde tekenen waar hij de spanning voelt.

 

Allereerst tekenende hij met rode stift bloed in zijn lichaam 'dat stroomt door je hele lichaam'. Daarna tekende hij het gezicht en sproeten, maar uiteindelijk vond hij het meer op een baard lijken, dus moest er ook een snor bij. Ik vroeg hem opnieuw of hij ook kon tekenen waar hij de spanning voelt. Hij tekende toen een pijl naar zijn buik. Daarna wilde ik graag weten welke kleur de spanning dan heeft.... Hij tekende heel duidelijk, met zwarte stift, een verdrietige smiley in zijn buik!

 

Na alle gezelligheid hebben we de papa weggestuurd en gingen we aan de slag. Ik vroeg tussendoor hoe het voelde: "wel lekker" zei hij "en warm". Ik voelde veel spanning bij zijn buik en heb deze op een speelse manier weggehaald. Toen we klaar waren heeft hij nog een koekje verstopt voor zijn vader, vol trots riep hij zijn vader terug en zei dat hij het koekje moest zoeken, terwijl hij nog net niet aanwees waar het koekje lag. Fantastisch!

 

Na de behandeling heb ik contact gehad met de ouders, om te vragen hoe het nu gaat. Allereerst had de jongen ontzettend goed geslapen. Hij had verteld dat het nu warm in zijn buik is. Hij is minder boos en er hangt een andere energie om hem heen, meer ontspannen. Daarna kreeg ik een fantastisch vrolijke foto van hem!

De jongen wil graag nog een keer komen, hij wil een spelletje met mij doen. Dus binnenkort spreken we weer af, gezellig!

 

Ivm privacy zijn er wat dingen op de tekening weggelaten.

 

Heb jij (of je kind) spanning in je lijf?

Voel jij dat je energie laag is of niet fijn aanvoelt?

Reiki zou je hier heel goed bij kunnen helpen! Voor meer info of het maken van een afspraak: info@rodejaspiscoaching.nl of stuur een appje en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

 

P.s. Het grijze rechts van het poppetje is schaduw. En wat dacht je van het okselhaar! Geweldig toch?!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.