Verandering mogelijk na 3 sessies!

Oneindig groeien

Gepubliceerd op 10 juli 2022 om 15:43

**Nieuws**

 

Als coach ben ik altijd op zoek naar de beste (en snelste) manier om een coachee te helpen. Een mindset kunnen draaien, pijnlijke situaties verlichten, ik vind het een prachtig vak.

 

Maar....

ik zou zo graag willen dat het blijvend en dat er snel resultaat is. Want wil je échte verandering? Dan zul je terug moeten naar de oorzaak van je "probleem". Waar is je probleem ontstaan en hoe kun je deze ombuigen?

 

Wanneer je de wanhoop nabij bent, je emmer vol is, wil je dat "het probleem" zo snel mogelijk wordt opgelost. Ik spreek vanuit mijn eigen ervaring, die mogelijkheden zijn niet voor handen.... althans, dat dacht ik!

 

Door mijn samenwerking met Lieke Poelakker van With A Mission Hypnose ontdekte ik wat hypnose kan doen. Hoe krachtig dit is en hoeveel mensen er al mee zijn geholpen!

 

Dat wil ik ook. Daarom ga ik in september starten met de opleiding Kinderhypnose! Om kinderen EN hun ouders nóg beter te kunnen helpen. Want dat is mijn passie 🤍  

 

Wil je alvast meer weten over hypnose, kijk dan ook eens op www.wamission.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.